Privacyverklaring

In deze privacyverklaring vind je terug wat er gebeurt met jouw gegevens wanneer je bestelt op www.boefenmop.nl. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze verklaring is 23-05-2018.

1. Je gegevens

Tijdens het afrekenen van je bestelling bij boef + mop is het, voor een juiste orderafhandeling, nodig om je gegevens in te voeren. Je kunt hierbij kiezen uit drie opties:

  • Bestellen zonder account aan te maken (eenmalig je gegevens invullen)
  • Bestellen en een account aanmaken (je gegevens zullen worden opgeslagen voor jouw gebruiksgemak)
  • Bestellen met een account (je gegevens zijn al eerder opgeslagen)

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van mijn verwerker Mijnwebwinkel. Dit geldt voor alle drie bovenstaande opties. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

De gegevens die je verstrekt zijn:

  • Je achternaam en voorletter of voornaam
  • Je factuuradres
  • Je bezorgadres (indien dit adres anders is dan het factuuradres)
  • Je e-mailadres
  • Je IP-adres
  • Je internetbrowser en type device (telefoon, tablet of pc)
  • Optioneel: je telefoonnummer

Naast deze persoonlijke gegevens, bewaart het systeem van Mijnwebwinkel ook je bestelgeschiedenis. Wij gebruiken deze gegevens alleen wanneer je in de toekomst een aanvulling op een eerder gekocht item aanschaft.  WIj bekijken dan welke producten je eerder besteld hebt, om het juiste product te kunnen toesturen.

Je kunt ten alle tijden contact met boef + mop opnemen om je account te verwijderen.

2. Samenwerkingen

Boef + mop werkt samen met andere bedrijven zoals een webwinkelsoftwarebedrijf, een payment processor en een postverzendingsbedrijf.

Webwinkelsoftwarebedrijf
Mijnwebwinkel is het webwinkelsoftwarebedrijf waar boef + mop aan gekoppeld is. Je persoonsgegevens en bestelgegevens worden met Mijnwebwinkel gedeeld. Mijnwebwinkel gebruikt je gegevens alleen voor technische doeleinden en niet voor commerciële doeleinden. Er wordt standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Dit betekent dat jouw gegevens en eventueel een wachtwoord veilig kunnen worden achtergelaten op boef + mop.

Payment Processor
Voor het afhandelen van de betalingen met iDeal is boef + mop aangesloten bij Mollie Payments. Je contactgegevens en betaalgegevens (bankrekeningnummer en betaalbedrag) worden met Mollie gedeeld via een goed beveiligde omgeving.

Postverzendingsbedrijf
Wij maken gebruik van MyParcel voor het verzenden van brievenbuspost en pakketpost. Wij delen je adresgegevens doordat je bezorgadres vermeld wordt op je pakketje. MyParcel gebruikt deze gegevens alleen voor het uitvoeren van hun diensten.

3. Waarvoor worden je persoonsgegevens verwerkt?

Wij gebruiken je persoonsgegevens en bestelgegevens alleen voor het versturen van je bestelling. Je gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige verplichtingen te voldoen voor de Belastingdienst. Om die reden worden je gegevens tot maximaal 7 jaar na het plaatsen van de order bewaard.

4. Wat zijn je rechten?

Je hebt het recht om je persoonsgegevens aan te passen of je account te laten verwijderen. Dit doe je heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@boefenmop.nl.

Mocht je van mening zijn dat boef + mop niet goed omgaat met jouw gegevens, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Utrecht, 23-05-2018

 

Contactgegevens:
Boef + mop

t.n.v. Babbe van Ginkel

Billitonstraat 10

3531 HJ Utrecht

Nederland

 

Mocht je vragen hebben over deze privacyverklaring, stuur dan gerust een e-mail naar info@boefenmop.nl.

Een pdf-versie van deze privacyverklaring vind je hier. 

 

© 2015 - 2021 boef en mop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel