Navigatie

Privacyverklaring

In deze privacyverklaring vind je terug wat er gebeurt met jouw gegevens wanneer je bestelt op www.boefenmop.nl. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze verklaring is 23-05-2018.

1. Je gegevens

Tijdens het afrekenen van je bestelling bij boef + mop is het, voor een juiste orderafhandeling, nodig om je gegevens in te voeren. Je kunt hierbij kiezen uit drie opties:

  • Bestellen zonder account aan te maken (eenmalig je gegevens invullen)
  • Bestellen en een account aanmaken (je gegevens zullen worden opgeslagen voor jouw gebruiksgemak)
  • Bestellen met een account (je gegevens zijn al eerder opgeslagen)

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van mijn verwerker Mijnwebwinkel. Dit geldt voor alle drie bovenstaande opties. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

De gegevens die je verstrekt zijn:

  • Je achternaam en voorletter of voornaam
  • Je factuuradres
  • Je bezorgadres (indien dit adres anders is dan het factuuradres)
  • Je e-mailadres
  • Je IP-adres
  • Je internetbrowser en type device (telefoon, tablet of pc)
  • Optioneel: je telefoonnummer

Naast deze persoonlijke gegevens, bewaart het systeem van Mijnwebwinkel ook je bestelgeschiedenis. Wij gebruiken deze gegevens alleen wanneer je in de toekomst een aanvulling op een eerder gekocht item aanschaft.  WIj bekijken dan welke producten je eerder besteld hebt, om het juiste product te kunnen toesturen.

Je kunt ten alle tijden contact met boef + mop opnemen om je account te verwijderen.

2. Samenwerkingen

Boef + mop werkt samen met andere bedrijven zoals een webwinkelsoftwarebedrijf, een payment processor en een postverzendingsbedrijf.

Webwinkelsoftwarebedrijf
Mijnwebwinkel is het webwinkelsoftwarebedrijf waar boef + mop aan gekoppeld is. Je persoonsgegevens en bestelgegevens worden met Mijnwebwinkel gedeeld. Mijnwebwinkel gebruikt je gegevens alleen voor technische doeleinden en niet voor commerciële doeleinden. Er wordt standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Dit betekent dat jouw gegevens en eventueel een wachtwoord veilig kunnen worden achtergelaten op boef + mop.

Payment Processor
Voor het afhandelen van de betalingen met iDeal is boef + mop aangesloten bij Mollie Payments. Je contactgegevens en betaalgegevens (bankrekeningnummer en betaalbedrag) worden met Mollie gedeeld via een goed beveiligde omgeving.

Postverzendingsbedrijf
Wij maken gebruik van MyParcel voor het verzenden van brievenbuspost en pakketpost. Wij delen je adresgegevens doordat je bezorgadres vermeld wordt op je pakketje. MyParcel gebruikt deze gegevens alleen voor het uitvoeren van hun diensten.

3. Waarvoor worden je persoonsgegevens verwerkt?

Wij gebruiken je persoonsgegevens en bestelgegevens alleen voor het versturen van je bestelling. Je gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige verplichtingen te voldoen voor de Belastingdienst. Om die reden worden je gegevens tot maximaal 7 jaar na het plaatsen van de order bewaard.

4. Wat zijn je rechten?

Je hebt het recht om je persoonsgegevens aan te passen of je account te laten verwijderen. Dit doe je heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@boefenmop.nl.

Mocht je van mening zijn dat boef + mop niet goed omgaat met jouw gegevens, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Utrecht, 23-05-2018

 

Contactgegevens:
Boef + mop

t.n.v. Babbe van Ginkel

Billitonstraat 10

3531 HJ Utrecht

Nederland

 

Mocht je vragen hebben over deze privacyverklaring, stuur dan gerust een e-mail naar info@boefenmop.nl.

Een pdf-versie van deze privacyverklaring vind je hier. 

 

© 2015 - 2019 boef en mop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.